För vilken typ av hud är Aleppo tvål lämplig?

Alla hudtyper till normal, blandad, fet, känslig och torr. Välj rätt Aleppo-tvål i olika procent av lagerbärsolja (5%, 15%, 25%).
För alla hårtyper, mjäll, torr hårbotten, benägna hy, för barn och nyfödda

Användningarna av Aleppo-tvål:

Ansiktsrensare: Aleppo-tvål är ett antiseptiskt medel. Använd dagligen som ett rengöringsmedel, det reglerar hudens pH och balanserar den naturliga hud utsöndringen. Det kommer också att ta bort sminket försiktigt.

Kroppstvätt: Använd dagligen som en vanlig dusch- och badtvätt, det ger en ren och fuktig hud.

Schampo: Använd det på vått hår som ett vanligt schampo, gnugga det i hårbotten och skapa ett skummande lager. Det kommer att rengöra, ta bort mjäll (om inte indikationen avser mjölk dermatit, seborré eller liknande, genom att ge näring till hårbotten utan att skada det naturliga håret.(betraktas inte som medicinska påståenden)

Acne: Använd dagligen en högkvalitativ Aleppo Tvål 25% på din hud, det minskar infektionen. Du kan också låta den vara på i 3 till 5 minuter för att få alla fördelarna med det antiseptiska och svampdödande som lagerbärsolja har som egenskaper.(betraktas inte som medicinska påståenden).

Känsliga och benägna hy: Använd en tvål av hög kvalitet (Aleppo tvål 25%) dagligen på den känsliga huden, den kommer att lugna huden försiktigt. På benägen hud kommer det att lugna utslaget och rena huden. (betraktas inte som medicinska påståenden).

Personlig hygienvård: Aleppo-tvålens antiseptiska och lugnande egenskaper desinficerar slemhinnorna utan att attackera eller irritera dem. Det förstör inte den existerande naturliga bakteriefloran.( betraktas inte som medicinska påståenden).

Barn/Spädbarnsvård: Använd det dagligen på nyfödda hy för att tvätta huden och håret. Olivoljan fuktar försiktigt deras hud och lagerbärsolja tvättar också försiktigt av föroreningarna.

Ansiktsmask: Det är tillrådligt att använda en högkvalitativ (Aleppo tvål 25% eller mer) som en ansiktsmask dagligen eller en gång i veckan för att balansera hudens naturliga pH och också för att få fördelarna med fettsyror och vitaminer. Applicera tvålen på våt hud, låt den ligga i 3 till 5 minuter och skölj av den.

Sminkborttagare: Aleppo-tvål som används som en sminkborttagare är effektiv och kommer försiktigt att köra alla spår av foundation, rodnad, läppstift eller annat. Använd det bara med vatten direkt på ansiktet. Det kommer att lämna huden ren och frisk färdig att tona och återfukta.

Rakning: En tradition i Syrien är att använda Aleppo-tvålen som rakkräm. Använd dagligen; gnida tvålen, skapa och applicera ett trevligt skumlager på våt hud och börja raka. Olivoljan skyddar huden från aggressiva rakhyvel. Huden behöver inte ens få en lotion efter rakning.

Trädgårdsarbete: Använd en vanlig Aleppo-tvål 5% (rester från överskott Aleppotvål). Lägg den i varmt vatten i 15 minuter. Spraya blandningen på dina växter, t.ex. rosor etc. ... Det hjälper till att bli av med parasiterna.

Tyg, delikat linne och babyduk: Använd Aleppo-tvål 5% som ett vanligt tvättmedel. Använd det också som en fläckborttagare, gnid tvålen på fläcken och lägg den i tvättmaskinen. Kaffe, akvarellfärg, svett, blodfläckar kommer att raderas.

Anti-mal: Använd en vanlig Aleppo-tvål 5%. Skär några bitar och lägg den i garderoben och byrå, det kommer att hålla malarna borta.

Husdjur: Tvätta dina husdjur med den vanliga Aleppo Soap 5%, det är säkert eftersom det är 100% naturligt för dem. Deras päls blir fräsch, fin och lysande