YADAWY

Etiska, Gröna och Handgjorda

YADAWY är en passion för värderingarna av handgjorda, med respekt för vad jorden ger oss.

Hej!
Jag heter Batul och jag är grundaren av Yadawy-företaget.
Namnet kan låta konstigt vid första anblicken, men det har en vacker betydelse....HANDGJORD (på arabiska).
Bakom valet av detta namn finns det mycket filosofi och passion ... handgjord betyder kärlek, historia, känslor, själ och energi.
Och om vi lägger till vikten av att använda allt som är naturligt, ekologiskt, får du en fantastisk blandning....VÄLBEFINNANDE och POSITIVITET som återspeglas runt/i oss.
Anledningen till att jag startade den här verksamheten är enkel: Aleppo tvål är en del av min berättelse, min identitet, min barndom i Aleppo.
Denna produkt var min favorit när min mormor tvättade mig i Hammam, bland hennes oändliga berättelser, hälldes varmt vatten,och Aleppo tvål gnuggades med Loofah.
Eller i de gamla kvarteren i Aleppo du kunde se kvinnorna medan de hänger sin tvätt i perfekt ordning som luktade rent och friskt tvättat med Aleppo tvål och utbyter lite småprat med varandra.
Bilden av min farmor medan han rakar av sitt skägg tidigt på morgonen med Aleppo-tvål.
Det faktum att jag saknade den här produkten när jag flyttade till Sverige i 2013, drev mig inte bara att leta efter den, utan också att visa och dela med andra en magnifik daglig produkt, nödvändig för alla ...

YADAWY är:

Hållbar Vi försöker minimera användningen av plast i våra produkter. Våra tvålar är "noll avfall"! Vi levererar beställningen genom att förpacka produkterna i återvinningsbara kartonger, endast tvålarna lagras i plastfilm av hygieniska skäl (vi strävar efter att eliminera dem i framtiden).

Etisk Vi reser till olika länder för att hitta några hudvårdskatter, träffa de lokala leverantörerna, upptäcka med dem deras handgjorda råvaruproduktion, fråga dem vilken är deras traditionella hudvårdsrutin, historien om den specifika produkten, hudens fördelar ... och sedan utveckla en partnerskap för oss för att skapa hudvårdsprodukter av hög kvalitet från deras leverans. Vi importerar direkt från källan och känner varje leverantör personligen.

Ren Våra produkter innehåller inte mer än 3-4 naturliga ingredienser. De innehåller inga kemikalier eller konserveringsmedel. De är alla fria från parabener, alkoholer, färgämnen, parfym, syror, aluminium och silikon och är naturligtvis inte testade på djur.

Enkelhet Vi föreslår ett komplett utbud av daglig hudvård för enkel användning; tvätta, applicera, återfukta. Inga snygga eller komplicerade instruktioner här! Vi gillar att hålla det snabbt och enkelt.

Multi-funktionell En miljövänligt multitasker produkt. Aleppo-tvål rengör försiktigt ansiktet, håret och kroppen, och ta hand om kläder, växter, husdjur ... en Argan-olja är en perfekt torr olja fuktighetskräm för ditt ansikte, en hudvård efter solen, en hårbehandlingsolja, en benägen hudbehandling och en sminkborttagare ... du behöver inte tusentals hudvårdsprodukter och du kan använda dem klokt, de flesta har flera syfte av användning.

Mindfulness Din hjälp kommer att ge otaliga människor som har flyttat på grund av kriget i Syrien en fungerande aktivitet , det enda de behöver mest just nu. Lägg till det faktum att du kommer att få en magnifik utvald naturlig hudvård för att hålla din kropp och själ frisk. Kärleken och energin som reflekteras i varje handgjord produkt kommer definitivt att sprida de goda vibberna till din hud och välbefinnande. Känn det bara och njut..